+420 476 709 580 soukrmark@sssmep.cz Po-Pá: 6:30 - 14:30
image
image
image
IT.jpeg
Bill Gates
"Většina přelomových událostí ...
je ještě stále před námi."
Staň se jejich součástí a podílej se na vývoji
světa, ve kterém žiješ.
MCR.jpeg
"Kdo se doma nikdy
neujal poutníka,
až v cizině pozná,
jak jsou hostitelé vzácní ..."
čínské přísloví
SMM.jpeg
"Pane, proč jste tu tak sám?"
Dokonalý sportovní výkon potřebuje dokonalé zázemí.
previous arrow
next arrow

Roboti na start!, 16. 3. 2023

Dne 16.3.2023 proběhl již sedmý ročník soutěže „Roboti na start“. Jako téma soutěže bylo zvoleno robotické SUMO, tentokráte ve verzi „midi“ – tedy s váhou robota do 900g včetně akumulátoru a maximálními rozměry 20x20 cm. Úkolem soutěžících bylo vytlačit robota soupeře mimo hrací plochu.

3. zápas volejbalové ligy, 8. 3. 2023

Ve středu 8.3.2023 proběhl třetí soutěžní zápas letošního ročníku JVL. Na naší palubovce jsme přivítali asi největšího favorita letošní sezóny, zkušený tým OA, SZŠ, SPgŠ Most. Do prvního i druhého setu jsme vstupovali dobře, udržovali jsme zpočátku soupeře na kontakt. Bohužel v obou setech se „lámal chleba“ kolem 10.bodu. V této fázi se nám najednou přestalo dařit, začali jsme kazit i snadné míče, ztráceli jsme sebevědomí a soupeř již sety v pohodě dohrával. Ve třetím setu byla situace opačná. Začali jsme hrozně, protivník utekl o 8 míčů. A najednou jako by z nás spadla zbytečná nervozita a zodpovědnost, začali jsme hrát náš obětavý a velmi pěkný volejbal. Soupeře jsme dotáhli až na stav 20:23 a mohlo to ještě dopadnout jakkoliv. Bohužel se štěstím zbývající dva míče soupeř uhrál a dotáhl zápas do vítězného konce.

Nemám důvod být zklamaný, výsledkově jsme to předvídali, známe své možnosti. Naopak mne potěšil závěr celého zápasu. Tady jsme si dokázali, že umíme dostat do problémů i zkušené favorizované družstvo, jako byl náš dnešní soupeř.

Příště nás čeká Mostecký Gympl.

Průběh setů: 14:25, 14:25, 20:25

Soupiska:

Dana Mádlová ©, Daniela Heinzová, Pavlína Červenková, Lucie Říhová, Lucie Vovesná, Filip Tajmr, Dominik Flekač, Volodymyr Vitko, David Bělina, Tomáš Tran  

 

 

Mgr. Milan Vodička

Národní muzeum: ZeMě - životní prostředí, 13. 2. 2023

V pondělí se žáci 1.A a 2.A rámci předmětu základy biologie a ekologie, základy přírodních věd vydali do Národního muzea, kde si prohlédli výstavu ZeMě, která byla zaměřená na životní prostředí.

Lyžařský výcvik Klínovec, 5. - 10. 2. 2023

Opět po roce strávila část studentů druhý únorový týden v Krušných horách.