+420 476 709 580 soukrmark@sssmep.cz Po-Pá: 6:30 - 14:30
image
image
image
IT.jpeg
Bill Gates
"Většina přelomových událostí ...
je ještě stále před námi."
Staň se jejich součástí a podílej se na vývoji
světa, ve kterém žiješ.
MCR.jpeg
"Kdo se doma nikdy
neujal poutníka,
až v cizině pozná,
jak jsou hostitelé vzácní ..."
čínské přísloví
SMM.jpeg
"Pane, proč jste tu tak sám?"
Dokonalý sportovní výkon potřebuje dokonalé zázemí.
previous arrow
next arrow

Okresní kolo SŠ v basketbalu - dívky, 5. 11. 2019

Po bronzu v roce 2017 a stříbře v roce 2018 se konečně podařilo děvčatům SSŠMEP Most zvítězit v Okresním kole v basketbalu, kategorie V. a získat zlaté medaile.

Turnaj se letos odehrál v úterý 5. 11. 2019 ve Sportovní hale v Mostě za účasti 6 středoškolských týmů. Naše družstvo bylo nalosováno do jednoznačně těžší skupiny s Gymnáziem Litvínov a loňským vítězem – družstvem VOŠ, OA, SPgš, SZŠ Most. Hned v úvodním duelu naše dívky loňského vítěze VOŠ, OA, SPgŠ poměrně snadno přehrály 13:2 a oplatily mu loňskou porážku z finále. Ve druhém zápase děvčata ještě vyšším rozdílem 34:15 porazila Gymnázium Litvínov a zaslouženě postoupila do finále proti vítězi skupiny A - týmu SŠDVS Most.

Ve finále naše děvčata rychle překonala zbytečnou nervozitu z úvodu, postupně navyšovala rozdíl skóre a soupeřky se často bránily jen díky častým faulům. Jejich osobní chyby navíc dokázaly naše hráčky několikrát využít při trestných hodech ke zvýšení náskoku. Výsledkem bylo zasloužené vítězství 17:11 a postup do Krajského finále soutěže. To se má konat ve čtvrtek 21.11.2019 v Litoměřicích. Držte našim holkám pěsti. Snad se něco podobného povede ve čtvrtek i chlapeckému týmu.  

 

Mgr. Milan Vodička

 

Zápasy:

SSŠMEP Most : VOŠ, OA, SPgŠ, SZŠ A   13 : 2

SSŠMEP Most : Gymnázium Litvínov         34 : 15

FINÁLE:

SSŠMEP Most : SŠDVS Most                     17 : 11

           

Soupiska:

Michaela Sýkorová, Nikola Strádalová, Dominika Jursíková, Ivana Hornová, Michaela Potroková, Karina Sysova, Lenka Galbavá, Markéta Douchová, Kateřina Loukotová, Diana Reichelová, Vanesa Nikolovová