+420 476 709 580 soukrmark@sssmep.cz Po-Pá: 6:30 - 14:30
image
image
image
IT.jpeg
Bill Gates
"Většina přelomových událostí ...
je ještě stále před námi."
Staň se jejich součástí a podílej se na vývoji
světa, ve kterém žiješ.
MCR.jpeg
"Kdo se doma nikdy
neujal poutníka,
až v cizině pozná,
jak jsou hostitelé vzácní ..."
čínské přísloví
SMM.jpeg
"Pane, proč jste tu tak sám?"
Dokonalý sportovní výkon potřebuje dokonalé zázemí.
previous arrow
next arrow

Konzolový turnaj, 29. 1. 2019

29. 1. 2019 - den, který se do historie školy mimo jiné zapisuje jako nultý ročník konzolového turnaje ve hře NHL19. Turnaje se zúčastnilo celkem 10 hráčů napříč všemi ročníky. Zastoupení se našlo i v řadách učitelů.

Základní skupiny přinesly mnoho zajímavých utkání, nečekaných zvratů a dechberoucích situací. Příjemnou kulisu vytvořili diváci z ostatních ročníků, kteří přišli podpořit favority svých tříd. Radost střídá zklamání a naopak. Všechny emoce míří ven a společně se prožívají po celou dobu klání. To platí o mnohem víc v případech, kdy zápas přechází do nastaveného času či samostatných nájezdů. Semifinále už si mohou užít spolu s fandícími pouze čtyři hráči. Bronz patří učiteli AJ Radkovi Sýkorovi. Krásné stříbro bere Dominik Balín ze 4.B. Jenže zlato je jen jedno. To po neskutečném výkonu zísává 3.B po jistých výkonech Marka Berky. Ke zlaté medaili samozřejmě patří také putovní pohár pro vítěze. Jenže bez ostatních hráčů by vítězů rozhodně nebylo, proto patří velké poděkování všem zúčastněným a všem, kteří si to také přišli zkusit. Nezbývá než pochválit herní nasazení všech.

Krásná akce pořádaná na podporu anglického jazyka, a to nejen pro obor sportovní management, byla velmi vydařená. Ještě jednou obrovské díky všem, kdo si přišli zahrát.