+420 476 709 580 soukrmark@sssmep.cz Po-Pá: 6:30 - 14:30
image
image
image
IT.jpeg
Bill Gates
"Většina přelomových událostí ...
je ještě stále před námi."
Staň se jejich součástí a podílej se na vývoji
světa, ve kterém žiješ.
MCR.jpeg
"Kdo se doma nikdy
neujal poutníka,
až v cizině pozná,
jak jsou hostitelé vzácní ..."
čínské přísloví
SMM.jpeg
"Pane, proč jste tu tak sám?"
Dokonalý sportovní výkon potřebuje dokonalé zázemí.
previous arrow
next arrow

Jazykový projektový den, 30. 9. 2020

 

Třídy 2. A a 3. A absolvovaly v rámci projektu Vzdělávání – klíč k úspěchu jazykový projektový den. Během 4 hodinového bloku žáci společně s vyučující anglického jazyka Mgr. Lenkou Mackovou a odbornicí z praxe, majitelkou jazykové agentury ETEK ENGLISH, Mgr. Michaelou Žítkovou tvořili vědomostní kvíz s tématikou evropských reálií a zajímavostí.


Žáci se na začátku projektového dne dohodli na finální podobě výstupu, rozdělili se na skupiny, které zpracovávali jednotlivé dílčí úkoly. Vzájemně spolupracovali tak, aby jejich práce korespondovala s ostatními skupinami a vedla k úspěšnému dosažení stanoveného cíle.
Celý projektový den probíhal v anglickém jazyce a žáci tak byli vedeni k praktickému využívání svých jazykových schopností a dovedností. Odbornice z praxe žákům výrazně pomohla s použitím cizího jazyka v praxi, kvalitou použitého jazyka, ale přispěla také k posunutí jejich vyjadřovacích schopností v cizím jazyce za účelem dosažení vytyčeného cíle.
Realizace projektového dne žákům přinesla řadu praktických poznatků a hlavně cenné zkušenosti s použitím cizího jazyka v praxi. Získané dovednosti a schopnosti využijí při dalším studiu cizího jazyka a rozvoji svých schopností a dovedností v jeho použití při studiu ale i v běžném životě.