+420 476 709 580 soukrmark@sssmep.cz Po-Pá: 6:30 - 14:30
image
image
image
IT.jpeg
Bill Gates
"Většina přelomových událostí ...
je ještě stále před námi."
Staň se jejich součástí a podílej se na vývoji
světa, ve kterém žiješ.
MCR.jpeg
"Kdo se doma nikdy
neujal poutníka,
až v cizině pozná,
jak jsou hostitelé vzácní ..."
čínské přísloví
SMM.jpeg
"Pane, proč jste tu tak sám?"
Dokonalý sportovní výkon potřebuje dokonalé zázemí.
previous arrow
next arrow

Olympiáda z anglického jazyka, 30. 1. 2020

 

Dnes jsme ocenili vítěze školního kola olympiády v anglickém jazce. Stal se jím žák druhého ročníku Dan Bláha! Gratulujeme!

Pohled na kubismus očima žáků, 28. 1. 2020

Studenti třídy 4. C dne 28. ledna 2020 v rámci předmětu Dějiny kultury tvořili vlastní výtvarné dílo. Tématem hodiny byl umělecký směr kubismus. Na základně informací o tomto směru uvedených na začátku hodiny bylo úkolem vytvořit vlastní kubistický obraz. Žákům byly k dispozici různé výtvarné předměty, pomocí nichž měli ztvárnit svou představu kubismu. Cílem hodiny bylo propojení teoretických znalostí s vlastní praktickou činností pro uchopení nově probírané látky. Všichni zúčastnění se aktivně zapojili a začali tvořit velmi zajímavé kousky.

Konzolový turnaj, 28. 1. 2020

V úterý 28. 1. 2020 se odehrál již tradiční konzolový turnaj ve hře NHL20. Deset odhodlaných účastníků napříč všemi ročníky se rozhodlo poměřit síly v této hře. Základní skupiny přinesly nespočet napínavých momentů. Tyto byly doprovázeny ledovou sprchou zklamání a také euforií ze vstřelených branek a vítězství. Neuvěřitelnou podívanou nabídla i vyřazovací klání. V semifinále všechny zápasy rozhodly až samostatné nájezdy! Bohužel, vítěz je jen jeden. Bronzovou příčku obsadil Ondřej Soukup (4. B), momentální stříbrné zklamání zasáhlo Martina Veseláka (3. A). Upřímnou radost prožil po posledním zápase David Hrnčiar (3. A), kterému se na krku po zásluze leskne zlatá medaile. Blahopřejeme vítězům a ctíme všechny soupeře, bez kterých by turnaj neměl ty správné grády.

Okresní kolo olympiády v ČJ, 22. 1. 2020

 

Dne 22. ledna 2020 se dva žáci 3. ročníku (Matyáš Podraha a Vinh Quang Vondra) zúčastnili okresního kola olympiády v českém jazyce, které následovalo po školním kole, ve kterém kluci prospěli a zasloužili si tak postup do kola dalšího.

Akce se konala ve Středisku volného času v Mostě. Všichni přítomní studenti museli nejprve splnit část slohovou na zadané téma, která trvala 60 minut, a po krátké pauze se opět 60 minut věnovali části mluvnické. Oba naši studenti se velice snažili a školu reprezentovali se slušnými výsledky.