+420 476 709 580 soukrmark@sssmep.cz Po-Pá: 6:30 - 14:30
image
image
image
IT.jpeg
Bill Gates
"Většina přelomových událostí ...
je ještě stále před námi."
Staň se jejich součástí a podílej se na vývoji
světa, ve kterém žiješ.
MCR.jpeg
"Kdo se doma nikdy
neujal poutníka,
až v cizině pozná,
jak jsou hostitelé vzácní ..."
čínské přísloví
SMM.jpeg
"Pane, proč jste tu tak sám?"
Dokonalý sportovní výkon potřebuje dokonalé zázemí.
previous arrow
next arrow

Soutěž ve slovní zásobě v RJ, 7. 2. 2019

Dne  7. února proběhla na naší škole soutěž ve slovní zásobě v ruském jazyce. Akce se zúčastnilo 19 žáků z třídy 2.A, 3.A,B.

Fyzikální show - Hrátky s teplem, 5. 2. 2019

RNDr. Petr Kácovský, Ph.D. z Matematicko-fyzikální fakulty Univerzity Karlovy v Praze nám předvedl nezapomenutelnou fyzikální show, kde si studenti buď samostatně vymýšleli experimenty zaměřené na měření tepla mobilními termovizními zařízeními, nebo měli možnost vyzkoušet si připravené demonstrace. Studenti se proměnili ve skutečné experimentátory, kteří vytvářeli vlastní hypotézy, které následně - a nutno říci, že v naprosté většině zcela samostatně - experimentálně ověřovali.

Krajské kolo ekonomické olympiády INEV, 30. 1. 2019

Dne 30.1.2019 se uskutečnilo Krajské kolo Ekonomické olympiády INEV, které se letos konalo na VŠFS Most. Krajského kolo se zúčastnili naši dva žáci ze třídy 4.B . K. Kobzáňová a J. Šerý.

Ústřední kolo soutěže Bobřík informatiky, 30. 1. 2019

Dne 30. ledna 2019 jsme se zúčastnili ústředního kola soutěže Bobřík informatiky, která je akreditována MŠMT. Soutěže se zúčastnilo 25 žáků z různých škol Ústeckého kraje, kteří postoupili z krajského kola soutěže kole, které proběhlo v listopadu.