+420 476 709 580 soukrmark@sssmep.cz Po-Pá: 6:30 - 14:30
image
image
image
IT.jpeg
Bill Gates
"Většina přelomových událostí ...
je ještě stále před námi."
Staň se jejich součástí a podílej se na vývoji
světa, ve kterém žiješ.
MCR.jpeg
"Kdo se doma nikdy
neujal poutníka,
až v cizině pozná,
jak jsou hostitelé vzácní ..."
čínské přísloví
SMM.jpeg
"Pane, proč jste tu tak sám?"
Dokonalý sportovní výkon potřebuje dokonalé zázemí.
previous arrow
next arrow

Projektový den ICT, 18. 6. 2021

 

Třídy 1. C a 3. A absolvovaly projektový den ICT v rámci projektu Vzdělávání – klíč k úspěchu, který jim společně připravili Ing Josef Haba a ICT specialista ze společnosti Learniga Pro s. r. o. Bc. Jaroslav Šindler. Cílem projektového dne bylo vytvoření krátkých prezentačních reportáží o škole.

Nejprve žákům oba vedoucí vysvětlili cíl projektového dne a společně se dohodli na konkrétní podobě výstupu a na postupech a technologiích, které k úspěšnému naplnění cíle budou žáci využívat. Následně jim Bc. Šindler vysvětlil principy reportáže, aktuální trendy při využívání tohoto formátu v marketingové komunikaci, možnosti jednotlivých technologií, které mohou při jejich vytváření využívat, a doporučil vhodnou formu.

Poté žáci vytvořili skupiny a rozdělili si jednotlivé úkoly. V prostorách školy následně někteří žáci sbírali video a foto materiál, jiní připravovali informační složku reportáže. Nakonec tyto podklady s pomocí vedoucích projektového dne a s využitím ICT technologií zpracovávali do výsledné formy prezentační reportáže o naší škole.